Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 

Cer variabil

Cerul va fi variabil in sud si sud-est, dar la inceputul zilei si in cursul noptii vor fi conditii de ceata. In restul teritoriului vor fi innorari si ploi slabe, local in Maramures, Crisana si nord-vestul Transilvanei si izolat in Moldova si Banat. In Carpatii Orientali si Occidentali va nige slab. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in vestul si sudul teritoriului, precum si la munte.

In Bucuresti, daca ne amintim ca au mai ramas doar 10 zile pana la venirea iernii, putem spune ca ziua e foarte placuta. Desi se plimba pe cer mai toata ziua, norii sunt putini si nu aduc ploi. Dupa zorii cam reci, pana la pranz temperatura ajunge la 10, 11 grade.

La munte, vremea se incalzeste usor, dar in Carpatii Orientali si Occidentali isi mentine aspectul iernatic. In Orientali, unde se ingramadesc mai multi nori, local avem lapovita si ninsoare. Si in Occidentali e destul de innorat, dar precipitatiile mixte se mai raresc. In rest, cerul e variabil si doar vantul sufla puternic, pe creste. Cel mai frig e pe Toaca Ceahlaului, 5 grade sub nivelul de inghet. Tot 5 grade, dar cu plus, vor fi la Paltinis si Stana de Vale.

Temperaturile maxime se vor situa intre 3 si 13 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade, mai scazute in depresiuni.

20 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.