Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 

Cer noros

Cerul va fi mai mult noros in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde local se vor semnala precipitatii, care la peste 1000 m altitudine vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare, iar in orele diminetii izolat se va semnala ceata, asociata cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, ploile fac ocol astazi. Ceea ce nu putem spune si despre ceata, prezenta cu noaptea in cap. La amiaza se asteapta azi 8 grade Celsius.

La munte, luna decembrie da din ce in ce mai multe semne ca e foarte aproape. In Apuseni si nordul Orientalilor, cerul este intesat de nori si local ninsoarea isi face si ea aparitia. In celelalte masive, norii sunt doar trecatori si numai izolat fulguieste. Vantul insa sufla destul de insistent, dar regimul termic e comparabil cu cel de ieri: de la minus cinci grade pe Ceahlau, minus doua la Semenic, 2 la Sinaia si Stana de Vale pana la un grad mai mult la Predeal.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, mai scazute in depresiuni.

19 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.