Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 13 noiembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / La munte a venit iarna

La munte a venit iarna

Meteorologii anunta ninsori pe toata Valea Prahovei. Turistii isi prelungesc mini vacantele la Predeal, unde zapada atinge cativa centimetri, iar temperaturile au scazut aproape de limita inghetului.

Cei care au fost luati prin surprindere sunt soferii, care nu si-au echipat masinile cu cauciucuri de iarna si nu au putut urca. Soferii care vin la munte sunt sfatuiti sa-si echipeze masinile cu lanturi antiderapante pentru a nu avea probleme.

In cazul in care carosabilul va fi acoperit din cauza ninsorilor, drumarii sunt in alerta si vor patrula pe DN1 pentru a putea interveni eficient.

La Miercurea Ciuc a nins, luni, pentru prima data in acest an. Meteorologilor spun ca ninsoarea a venit mai tarziu decat in alti ani. De obicei, la Miercurea Ciuc primii fulgi de nea cadeau inca de la inceputul lunii octombrie.

 

18 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F