Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 4 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zapada in Harghita

Zapada in Harghita

Iarna isi face simtita prezenta. Potrivit meteorologilor, a inceput sa ninga mai intai pe varful Bucin si in muntii HarghitaSaptamana a inceput cu ninsoare in majoritatea localitatilor din judetul Harghita. Cu toate acestea  circulatia se desfasoara fara probleme pe toate drumurile nationale.

Kollo Erno, meteorolog la Statia Bucin, spune timp de 2 ore a nins in continuu fara sa se depuna. Totodata acesta afirma ca nu este exclus sa ninga in continuare, avand in vedere ca sunt anuntate precipitatii pana maine, la amiaza. Astazi in jurul orei 10.30 a inceput sa ninga si in localitatile Toplita si Joseni, dar si la Miercurea Ciuc. Momentan se circula in conditii normale pe drumurile nationale care traverseaza judetul.

17 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.