Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Inceput de saptamana cu ploi si temperaturi scazute

Inceput de saptamana cu ploi si temperaturi scazute

Inceputul saptamanii aduce ploi, ce vor acoperi toata tara si temperaturi scazute. Meteorologii anunta ca la munte precipitatiile vor fi mixte. In Banat si Crisana situatia va fi mai buna avand in vedere ca vor aparea si cateva raze de soare.

O masa de aer mai rece isi va face simtita prezenta peste tara noastra. Din cauza acesteia temperaturile vor sa scadea sensibil, spre 2 grade in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei si cel mult 12 grade in Oltenia, la Craiova.

Luni, 17 noiembrie 2008, in Bucuresti, toamna isi arata straiele gri. Bucurestenii se vor ascunde de ea sub umbrele, caci sunt asteptate si ploi, ce-i drept slabe, dar sacaitoare. Doar 8 grade la amiaza, cu 2 grade sub media multianuala.

Marti, 18 noiembrie 2008, cerul va deveni variabil in majoritatea regiunilor. Iin sud va mai fi innorat, iar soarele se va arata putin. In sud-vest vor mai cadea ploi razlete.

Maximele mai pierd 2-3 grade in toate regiunile, avand in vedere ca vremea va continua sa se raceasca. La amiaza sunt anuntate temperaturi sub mediile multianuale in toata tara, doar 0 grade in estul Transilvaniei, la Miercurea Ciuc si cel mult 8 grade in Lunca Dunarii, la Giurgiu si Calarasi. In Bucuresti sunt asteptate doar 6 gade la amiaza si cerul mai mult noros.

Vremea tinde sa se incalzeasca usor, in special in sud si sud-est incepand de miercuri, 19 noiembrie 2008.

17 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.