Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

Vremea se va raci. In centrul, estul si sudul tarii cerul va fi noros si local va ploua slab. In nord si vest innorarile vor fi temporare si va mai ploua pe arii restranse in prima parte a zilei. In zona de munte precipitatiile vor fi predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in regiunile estice si in zona montana inalta.

In Bucuresti, toamna isi arata straiele gri. Bucurestenii se vor ascunde de ea sub umbrele, caci sunt asteptate si ploi, ce-i drept slabe, dar sacaitoare. Doar 8 grade la amiaza, cu 2 grade sub media multianuala.

La munte, vremea se raceste simtitor: doar 3 grade la Stana de Vale, cu lapovita, 2 grade la Predeal si Paltinis, chiar mai frig la Toaca, cu 4 grade sub pragul de inghet. Cerul se anunta noros si pe vai si pe creste, iar precipitatiile nu asteapta nicio invitatie speciala, prezentandu-se mai ales sub forma de ninsoare, in special prin Carpatii Meridionali si Orientali. Pe creste, vantul sufla puternic.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, posibil izolat mai ridicate in Oltenia. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre -6 si 2 grade, cu cele mai scazute valori in depresiuni. Va fi ceata, la inceputul intervalului in sudul si sud-estul tarii, iar spre dimineata in regiunile intracarpatice. Presiunea atmosferica va creste.

17 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.