Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

In tara, cerul, variabil ziua, se va innora treptat spre seara si noaptea in vestul, centrul si nordul tarii unde local va ploua slab. In nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In zonele joase, indeosebi din sud si est, dimineata si noaptea va mai fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat ziua, dar se va intensifica spre sfarsitul intervalului indeosebi in est si la munte.

In Bucuresti, dupa ce norii Stratus si ceata de la primele ore se imprastie, soarele e tot mai generos iar vremea devine frumoasa. Vantul nu depaseste 20 km/h iar temperatura creste semnificativ pana la amiaza, cand ajunge la 13-15 grade, cu 3-4 grade peste regimul termic normal al acestei date.

La munte, cei care isi petrec ultima zi de weekend se pot bucura de o vreme frumoasa, cu cer variabil, buna parte din zi. Spre seara se innoreaza treptat, incepand cu masivele din vest si nord, iar la noapte va ploua local in Carpatii Occidentali, iar in nordul Orientalilor vor fi precipitatii mixte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade. Presiunea atmosferica va scadea.

16 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.