Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ceata si nori

Ceata si nori

Cerul va fi variabil, dar in zonele joase va fi ceata, cu deosebire in est, sud si centru. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti, vremea incepe astazi cu ceata si nori. Dar se razgandeste pe parcurs si lasa si soarelui destul de mult loc pe cer in a doua parte a zilei, dar nu aduce in aer decat 11-12 grade Celsius.

La munte ne putem bucura in continuare de vreme cu soare si temperaturi mentinute cam la aceleasi valori ca si cele de ieri: 7 grade la Paltinis si tot cam atatea la Predeal si 5 grade la Sinaia. Ceva mai multi nori se aduna doar peste masivele nordice, unde si maxima zilei este mica: doar 1 grad pe Ceahlau. Desigur, nelipsita ceata isi va face aparitia la primele ore ale zilei peste vai si in depresiuni. Duminica, vremea ramane frumoasa pe creste, iar temperaturile chiar mai cresc cu doua trei grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 6 si 14 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest. Presiunea atmosferica va scadea usor la sfarsitul intervalului.

15 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.