Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer temporar noros

Cer temporar noros

Cerul va fi temporar noros, dar numai izolat in estul extrem al tarii, in vest si sud-vest vor fi trecator ploi slabe sau burnite. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti ziua de astazi incepe cu ceata si nori coborati, dar, pana spre amiaza, soarele reuseste sa castige si el un loc destul de important pe cer. Este drept ca temperatura aerului nu depaseste 9-10 grade Celsius, dar aceasta valoare, dupa cum spun meteorologii este conform normei termice pentrua ceasta perioada.

La munte aceeasi vreme frumoasa si o idee mai calda decat in multe zone de campie. Vantul este destul de potolit si doar pe alocuri atinge viteze moderate. Temperatura aerului se inscrie cam in acelasi ecart termic ca si cel de ieri. Muntii nu scapa nici ei de ceata, dar pe arii restranse, prin vai si depresiuni. Daca v-ati au facut planuri de mers la munte in weekend, vremea nu va fi motiv de descurajare, caci abia duminica spre seara se anunta ceva ploi slabe in Carpatii Occidentali si Orientali. In zona inalta, precipitatiile se astepta sa fie sub forma de lapovita si ninsoare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade, mai scazute in depresiuni, pana spre -10 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

14 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.