Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme apropiata de normal termic

Vreme apropiata de normal termic

In tara, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil in Maramures, Transilvania, la deal si la munte, dar cu innorari temporare in celelalte zone. Vantul va sufla slab pana la moderat. Mai ales in primele ore si spre sfarsitul intervalului se va semnala ceata pe arii restranse in estul, sudul si centrul tarii. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

In Bucuresti inca o zi se pot uita umbrelele acasa, chiar daca norii sunt destul de ingramaditi pe cer. Soarele insa isi face si el de lucru in aerul capitalei, asa ca la amiaza asteptam in jur de 12-13 grade Celsius.

La munte, vremea se prezinta din nou frumoasa, chiar usor mai calda decat in multe zonele de campie din sudul si estul tarii. Pe arii restranse, ceata si-a intins si ea un val mai ales pe vai si in depresiuni. Vantul sufla slab pana la moderat, iar temperatura aerului nu face nici un salt spectaculos fata de valorile care s-au inregistrat ieri. Iata, 8 grade la Stana de Vale, ca si la Paltinis, numai 5 grade la Sinaia si un grad mai mult la Predeal. Pe Ceahlau insa, frig, caci la amiaza semneaza condica cu numai 1 grad.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 15 grade. In orele diminetii se va semnala ceata pe arii restranse in zonele joase din estul tarii si izolat in sud si centru.

13 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.