Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar dimineata va fi ceata, local in zonele joase din sud si est si izolat in rest. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti vremea se anunta placuta, cu nori putini si multe ore insorite. Prin urmare temperatura creste semnificativ si ajunge la amiaza la 12, 13 grade, usor peste normal.

La munte vremea e predominant frumoasa, insa rece in primele ore ale zilei. Pe cer se plimba doar cativa nori, mai ales dupa disiparea cetii formata mai ales in depresiunile din Carpatii Orientali. Vantul sufla in general slab, cel mult moderat pe creste. 10 grade la amiaza la Stana de vale, in timp ce la Semenic e la fel de frig ca pe Varful Toaca de pe Ceahlau: 4 grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, pana la -10, - 9 grade, dar si mai ridicate in Dealurile de Vest si pe litoral pana in jur de 7 grade. Presiunea atmosferica va fi relativ stationara.

 

12 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.