Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / -11 grade Celsius la Miercurea Ciuc

-11 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Luni, 10 noiembrie 2008, au fost inregistrate -9,1 grade Celsius in aceeasi localitate. Meteorologul Tanko Karoly, de la Statia Meteo Miercurea Ciuc a anuntat ca noaptea de luni a fost cea mai rece noapte de pâna acum din acest sezon. Bruma s-a asternut pe intreg teritoriul judetului, iar  ceata a ingreunat traficul.

Marti
noaptea s-au inregistrat -11 grade Celsius la Miercurea Ciuc, in Harghita. A fost cu doua grade mai putin decât noaptea trecuta. In toate localitatile judetului Harghita s-au inregistrat temperaturi negative.

Meteorologii anunta ca minima absoluta inregistrata pana acum a lunii noiembrie a fost de -27,5 grade Celsius, inregistrata tot in judetul Harghita.

Marti, 11 noiembrie 2008, este anuntata vreme frumoasa cu temperaturi maxime cuprinse intre 7 si 15 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 5 grade.

 

11 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.