Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ceata si frig

Ceata si frig

In tara, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata si noaptea va fi ceata local in zonele joase din sud si est si izolat in rest.

In Bucuresti aceeasi vreme frumoasa ca ieri, cu cer predominant insorit si vant slab. Dupa o dimineata destul de cetoasa si rece, cu temperaturi la limita de inghet, amiaza ne aduce 12-13 grade.

La munte, vreme excelenta pentru drumetii, cu soare intreaga zi, vant potolit si temperaturi agreabile: 10 grade la Predeal si Paltinis, 9 la Stana de vale si la Sinaia, cald si pe Toaca Ceahlaului, cu 6-7 grade peste norma climatologica.

Temperaturile minime se vor situa intre - 4 si 6 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade. Local in sud-estul si centrul teritoriului si izolat in rest se va semnala ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade.

11 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.