Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Frig, ploi si burnita

Frig, ploi si burnita

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie vremea se va raci accentuat in toata tara, in special in regiunile extracarpatice. Prima jumatate a saptamanii sunt anuntate ploi slabe si burnita in special in sud, dar si ceata in celelalte regiuni.

Referitor la minimele inregistrate in depresiunile din estul Transilvaniei, acestea vor fi de -7 grade C. In restul tarii, temperaturile se vor situa intre -1 si 7 grade C, cu maxime cuprinse intre 6 si 15 grade C.

In ultima perioada au fost inregistrate temperaturi peste valorile normale. Pana acum masa de aer tropical ne-a adus o toamna calduroasa, dar acum avem parte de o racire considerabila in toate regiunile.

Coform meteorologilor, de la jumatatea saptamanii se anunta ca vremea va incepe sa se incalzeasca.

10 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.