Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 

Cer variabil

Cerul va fi variabil, cu innorari in sudul si sud-vestul tarii unde izolat vor fi ploi slabe sau burnite. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii si in zona montana inalta.

In Bucuresti putem porni la plimbare azi, desigur, daca nu trebuie sa meargem la serviciu. Ploi nu se anunta, vantul sufla slab, soarele este activ mai toata ziua, iar maxima reuseste sa mai urce cu un grad fata de ieri, atingand valoarea de 13 grade.

La munte vremea continua in aceeasi nota calda si insorita, usor excesiva pentru aceasta perioada a anului. La Stana de Vale sunt azi la amiaza nu mai putin de 12 grade, pe Ceahlau 11 grade, iar pe Valea Prahovei se aduna in aer la amiaza 8 grade Celsius.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -5 si 5 grade.

10 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.