Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil in nord-vest, nord si centru si mai mult noros in restul teritoriului. Va ploua slab sau va burnita local in Oltenia si izolat in Muntenia, Dobrogea, Moldova si Banat. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in jumatatea de sud a tarii.

In Bucuresti, daca peste noapte cerul a fost acoperit de nori de tip stratus, astfel incat pierderile de caldura au fost neinsemnate iar minima s-a oprit pe la 10 grade, peste zi nu mai cistigam decat un grad, doua, caci aerul polar ajunge si aici: 11-12 grade vor fi la amiaza. Norii stratioformi raman pe pozitie, asadar sunt sanse de burnita sau cateva picaturi de ploaie. In plus, intensificarile vantului pot accentua senzatia de frig.

La munte, vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Orientali, Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului unde numai izolat va ploua slab. Vantul va prezenta unele intensificari.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 8 grade. In jumatatea de sud, vantul va sufla moderat, cu intensificari izolate. Presiunea atmosferica va creste usor.

7 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.