Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Inundatii si ceata

Inundatii si ceata

Incepand de vineri, 7 noiembrie 2008, temperatura va creste usor, dar nebulozitatea va face ca soarele sa nu prea apara pe cer. Administratia Nationala de Meteorologie spune ca, in a doua jumatate a saptamanii, fenomenul definitoriu va fi ceata.

In Sinaia, drept urmare a ploilor torentiale unele strazi au fost inundate. Pe strazile Cumpatu si Tudor Vladimirescu s-au acumulat cantitati mari de apa din cauza ploii torentiale.
 
In Brasov, dupa ploile din week-end au fost inundate mai multe strazi, in special din cartierul Stupini, unde debitul apei a depasit de doua ori debitul retelei de canalizare. Pompierii au fost nevoiti sa construiasca un dig de pamant care sa ghideze apa direct in paraul Ghimbasel, pentru a inla tura riscul inundarii curtilor.

Iin Noua, la Podul de la Zizin, la pasajul de la Tractorul, unde apa a ajuns la o inaltime de 15 cm.

In Predeal a fost nevoie de interventia pompierilor si a specialistilor Companiei Apa Brasov.

ANM anunta pesntru a doua parte a saptamanii avertizari de ceata. Vom avea parte de fenomene meteorologice asociate: ceata cu vizibilitate redusa de pana la 200 de metri si polei pe spatii relativ extinse.

 
6 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.