Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Burnita si ploaie

Burnita si ploaie

In tara cerul va prezenta innorari in estul si sudul tarii unde, indeosebi noaptea, pe arii restranse vor fi precipitatii slabe sub forma de burnita sau ploaie. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si numai izolat este posibil sa ploua slab. Vantul se va intensifica treptat in regiunile extracarpatice in a doua parte a intervalului.

In Bucuresti vom primi si cateva raze de soare printre nori, cat sa vedem mercurul urcand spre 19-20 de grade la pranz.

La munte, vremea e insorita si deosebit de calda, unde temperatura depaseste cu 10 grade mediile multianuale: 18 grade in masivele vestice, la Stana de Vale si Paltinis, dar nici pe Valea Prahovei nu e mai rau: 17 grade la Predeal si soare intreaga zi, 16 la Sinaia, la cota. Mai racoare, dar numai prin comparatie, la Ceahlau: 11 grade la amiaza.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, usor mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 14 si 21 de grade.

6 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.