Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 

Cer variabil

Vremea se va mentine calda, indeosebi in vestul si centrul tarii, unde cerul va fi variabil. In est si sud, cerul va prezenta innorari, iar dimineata local va fi ceata, asociata izolat cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti desi nu prea sunt sanse azi ca cerul sa se limpezeasca, nu prea avem motive sa scoatem umbrelele la plimbare, caci nu se anunţa nici o ploaie. Desigur, ceata de la primele ore este un fenomen destul de neplacut, mai ales pentru soferi, dar macar temperatura la amiaza este destul de ofertanta in capitala, caci se aduna in aerul capitalei 17-18 grade Celsius, ceea ce inseamna din nou depasiri ale normei termice.

La munte, astazi se aduna nori, care insa nu dau semne ca ar aduce vreo ploaie. De altfel, dincolo de ceaţa matinala care prefera ca de obicei vaile si regiunile depresionare, valorile termice sunt de-a dreptul incantatoare, daca nu chiar excesive pentru un inceput de noiembrie. Iata, asadar, la Paltinis si Stana de Vale vorbim azi la amiaza de 17 grade Celsius, 16 - la Predeal si chiar si pe Ceahlau sunt 12 grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade, usor mai scazute in depresiuni.

5 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.