Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine calda

Vremea se mentine calda

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada a anului, mai ales in regiunile vestice si centrale. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore ale zilei in zonele joase din sudul si estul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti nu ar trebui sa ne lasam inselati de aspectul inchis al vremii. Peste zi, se aduna in termometre chiar si 18-19 grade Celsius. Ceata de la primele ore, prezenta in zona preoraseneasca, se disipeaza curand lasand la vedere norii stratiformi care insa nu vor aduce azi nici fir de ploaie.

La munte vremea  se va menţine caldă pentru această perioadă. Ba chiar am putea spune ca este mai generoasa decat la campie. Norii apar pe cer cat sa nu fie cerul complet senin, vantul abia daca se simte, iar de ploi nici vorba. Ba chiar si valorile termice sunt la inaltime, cu aproximativ 15 grade Celsius la Sinaia, Paltinis si Predeal, chiar 17 la Stana de Vale si vreo 9 la Varful Toaca. Asadar, in afara de ceata de la primele ore de peste vai, nimic nu va strica vacanta celor aflati astazi in statiunile montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade, mai scazute in depresiuni. Local in zonele de campie si depresionare dimineata si noaptea va fi ceata, asociata izolat cu burnita.

4 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.