Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi de vara

Temperaturi de vara

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Aproape in toate regiunile se vor inregistra temperaturi maxime in jur de 22 de grade C, pana la jumatatea perioadei.

Conform meteorologilor, vremea frumoasa este datorata unei mase de aer cald, de origine tropicala, care a ocupat sud-estul si estul continentului, de la Peninsula Balcanica pana in Nordul Moscovei, in zona Muntilor Ural.

Masa de aer cald se constituie ca un zid in inaintarea fireasca a fronturilor atmosferice active in vestul si centrul continentului, care se diminueaza. Drept urmare cerul ramane mai mult senin, indeosebi dupa-amiaza si pana in prima parte a noptii.

Incepand de miercuri, 5 noiembrie 2008, in regiunile din estul si sudul tarii, cerul va prezenta innorari, iar dimineata si noaptea se va forma ceata si vor fi conditii de burnita. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada a anului, cu toate ca temperatura aerului va scadea usor in majoritatea regiunilor.

3 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.