Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 

Cer variabil

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice si de rasarit, unde izolat vor fi conditii de ploaie slaba sau burnita. Vantul va sufla, in general, slab. In primele ore ale zilei si din nou noaptea, in zonele joase local se va semnala ceata. Valorile medii multianuale la temperaturile maxime pentru data de 2 noiembrie sunt de la 10 la 14 grade. Presiunea atmosferica va creste.

In Bucuresti, dupa o noapte calma, ziua incepe cu un val de ceata, care insa se risipeste repede lasand loc soarelui sa aduca in aer nu mai putin de 19-20 de grade Celsius la amiaza. Temporar, norii stratiformi este posibil sa aduca si ceva burnita azi, mai ales prin regiunile preorasenesti. Dar una peste alta, vremea peste zi este placuta si cu mult soare.

La munte, daca va aflati printre norocosii, va puteti felicita, vremea este un aliat de nadejde pentru turisti. Soarele este prezent pe cer in cea mai mare parte a zilei, chiar daca vor mai fi si cativa nori care sa mai sparga din monotonia albastrului. Vantul nu ridica nici o problema, caci nici macar pe crestele inalte nu sufla cu mai mult de 20-25 de km pe ora. Temperaturile si ele sunt numai bune de drumetii, iata, de exemplu, la Predeal si Paltinis sunt azi 15 grade, iar la la Stana de Vale, chiar 16. Pana si pe Varful Toaca este cald, caci aici la amiaza se asteapta 9 grade Celsius.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata. Temperaturile minime vor fi intre 3 si 13 grade.

3 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.