Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer temporar noros

Cer temporar noros

Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data in regiunile vestice. Cerul va fi temporar noros. In nordul, vestul si centrul tarii izolat va ploua slab, mai ales la inceputul zilei. In zonele sudice si de rasarit local se va produce ceata, asociata izolat cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti temperatura urca peste zi pana la 22-23 de grade, pentru ca cerul nu e complet acoperit de nori, iar soarele ne poate trimite destule raze. si presiunea creste usor, asigurand stabilitatea atmosferica, deci si absenta precipitatiilor.

La munte, doar izolat mai cad cativa stropi de ploaie prin masivele vestice, insa norii se incapataneaza sa mai zaboveasca pe cer. Desi vremea nu e insorita intreaga zi, se mentine calda, cu temperaturi de septembrie: 17 grade la Semenic, 16 la Predeal si chiar 12 pe racorosul Ceahlau.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade. in a doua parte a intervalului, in zonele joase va fi ceata, posibil asociata cu burnita. Presiunea atmosferica va creste in a doua parte a intervalului.
2 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.