Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 

Cer variabil

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei in estul ţarii, iar noaptea in vest, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta de munte. In zonele joase, indeosebi din sud si est, noaptea local va fi ceaţa. Presiunea atmosferica va creste.

In Bucuresti, dupa ploaia matinala simbolica, norii se imprastie la fel de repede cum au venit iar vremea redevine frumoasa si neverosimil de calda: de la 8-9 grade in zori temperatura creste rapid pana la 23, poate chiar 24 grade, cu 8-9 grade peste regimul termic normal!

La munte, dupa ploile matinale din Carpaţii Orientali, vremea redevine prietenoasa si calda, cum ne-a obisnuit in ultimele zile. Puţini nori pe cer si vant mai agil doar pe creste, unde temporar are si cateva rabufniri. La Stana de Vale e cel mai cald, 17 grade, insa nici la Predeal nu e rau: 15 grade. Pe Ceahlau se mai racoreste puţin, 6 grade la Varful Toaca.

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat cele obisnuite pentru aceasta data, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, usor mai ridicate pe litoral.

31 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.