Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda si frumoasa

Vreme calda si frumoasa

Vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate spre seara si in cursul noptii cand va ploua pe arii relativ extinse in jumatatea de vest a teritoriului unde cantitatile de apa vor putea depasi 15-20 l/mp si izolat si slab, spre sfarsitul intervalului, si in restul zonelor.

Ploile vor avea si caracter de aversa si vor putea fi insotite de descarcari electrice. Vantul va prezenta intensificari in Banat, Crisana si la munte, local in Transilvania, Moldova si Dobrogea.

In Bucuresti, vremea se incapataneaza sa ramana frumoasa, norii nu tulbura inca apele cerului iar temperaturile ajung la 20-21 de grade.

La munte cerul e acoperit cu un strat serios de nori in masivele vestice, unde spre seara si la noapte va ploua si cu 15-20 l/mp. Insa intensificarile de vant dinspre sud aduc aer cald, asa ca temperaturile sunt foarte placute la pranz: 17 grade la Stana de Vale si 16 la Paltinis. in rest soarele radiaza din plin si maximele mai cresc putin: 18 grade la Predeal si chiar 11 pe glacialul pisc al Ceahlaului.

Temperatura aerului va continua sa cresca usor, astfel ca vremea va deveni calda pentru aceasta perioada a anului in toata tara, cu maxime ce se vor incadra intre 16 si 24 de grade, minimele urmand a se incadra intre 4 si 14 grade, mai mici doar in estul Transilvaniei, pana la -1-0 grade.

30 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.