Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in vest, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, dupa ceata si frigul de dimineata, cu temperaturi cochetand, la periferii, cu inghetul, ne vom intrema repede sub soarele bland si masa de aer cald dinspre sud-vest, astfel incat la amiaza temperaturile sunt cu 2-3 grade mai mari decat cele normale pentru aceasta data: 17-18 grade.

La munte, in majoritatea masivelor, vremea de azi e placuta si aproape senina. Norii mai insistenti isi incearca norocul peste Carpatii Occidentali, dar nici vorba sa aduca precipitatii. Vantul nu va sufla cu mai mult de 20, 25 km/h. Maximele cresc usor fata de ziua de ieri: 13 grade la Predeal si Stana de Vale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei. In zonele joase din centru, sud si est izolat va fi ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

28 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.