Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 

Zi frumoasa

Cerul va fi temporar noros, iar izolat in vestul tarii va ploua slab. Pe arii restranse in zonele joase va fi ceata, indeosebi dimineata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti ne vom putea bucura de o zi aproape fara nori si cu un vant slab. Pe scurt, vreme frumoasa, dar soarele este mai mult decorativ, caci nu vor fi mai mult de 15 grade la amiaza, iar presiunea atmosferica astazi se anunta in scadere fata de intervalul precedent, ajungand azi la valoarea normala de 760 coloana de mercur.

La munte cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Azi, cararile de munte serpuiesc sub un cer ceva mai senin, mai ales masivele estice si cele sudice. Iar temperaturile aici chiar cresc promitator fata de zilele precedente. Asadar, vorbim de 9 grade la Predeal si un grad, dar cu plus de data aceasta, la Varfu Toaca. In partea de vest insa, nebulozitatea persista si maximele raman cam ca cele de ieri, cu 11 grade la Stana de Vale si numai 4 la Semenic. Dar, meteorologii ne incurajeaza caci se pare ca in urmatoarele zile asteptam o usoara incalzire.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 17 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, mai scazute in estul si sud-estul Transilvaniei pana spre -5, -4 grade. In primele ore ale zilei si noaptea, pe arii restranse in zonele joase va fi ceata, iar spre sfarsitul intervalului local in Transilvania, Moldova, Oltenia si Muntenia se va produce bruma. Presiunea atmosferica va scadea in toate regiunile.

27 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.