Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila si conditii de ploaie

Vreme instabila si conditii de ploaie

Vor fi innorari in majoritatea regiunilor. Pe arii restranse va ploua slab in jumatatea de sud a tarii, iar in zona inalta de munte este posibil sa fulguiasca. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Zi mohorata, cu nori adunati peste capitala. Soarele azi aproape ca nu se arata, iar temperatura pana la amiaza nu va trece de 14-15 grade Celsius.

Temperaturile sunt destul de mari in zonele deluroase si montane, caci aerul polar care se infiltreaza la campie nu afecteaza inca si relieful mai inalt, dar in masivele sudice si estice, vremea este azi destul de mohorata.

Sunt precipitatii, ploi slabe la altitudini mai mici, dar si fulguieli mai sus, insa fara intensificari de vant.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata. Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 10 grade, mai scazute in depresiuni.

25 octombrie 2008, Sursa: Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.