Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme superba

Vreme superba

In tara, vremea se va menine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin la deal si munte, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata si noaptea, in zonele joase local va fi ceata.

In Bucuresti, vantul aproape ca a uitat sa mai sufle iar soarele straluceste asistat doar de cativa nori de decor. Dupa zorii cam frigurosi, cu 3-5 grade, temperatura ajunge la pranz pana la 18 grade, usor mai mult decat media multianuala.

La munte vremea e superba, cu vant domol si soare intreaga zi. Niciun fenomen meteo in prognoze e o veste buna, asa ca mai amintim doar maximele termice generoase: 15 grade la Predeal, cu unul mai mult decat ieri, si cu doua in plus pe friguroasa Toaca a Ceahlaului: 9 grade la amiaza.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 10 grade. Se va semnala bruma mai ales in Maramures, Transilvania si in Subcarpati.

22 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.