Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile sudice. Dimineata in zonele joase, indeosebi din vest si centru, local va fi ceata. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti dupa o dimineata relativ rece, vremea isi revine rapid, caci soarele nu prea are concurenta pe cer: 19 grade la pranz.

La munte, vremea continua sa ii rasfete cu farmecul ei pe cei evadati din zarva oraselor. Dupa ceta din zori de pe vai, soarele munceste temeinic si aduce temperaturi mai mult decat agreabile, mai ales in masivele vestice si sudice, unde este mai cald decat ieri: 15 grade la Stana de Vale, 14 la Predeal. Ceahlaul, ca de obicei, e mai racoros: 7 grade, insa in crestere cu 3 grade fata de ziua de ieri.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, spre -2 grade.

21 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.