Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa, dar rece dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, cei care vor fi nevoiti sa iasa din casa la primele ore sa fie echipati ca si cum ar iesi la plimbare pe Toaca Ceahlaului, deoarece dimineata sunt cu doar 5-6 grade in oras, si doar 2-3 grade in imprejurimi. Spre pranz va fi, totusi, cu 3 grade mai cald decat ziua de ieri.

La munte, spre bucuria turistilor, azi este vreme frumoasa. Norii sosesc nechemati, dar sunt destul de putini, iar generozitatea soarelui face ca maximele sa creasca usor fata de ziua de ieri. Dimineata e destul de rece, cand ceata se prezinta cu punctualitate pe vai si in depresiuni.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 20 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, mai scazute in estul Transilvaniei, unde se va produce bruma. iIn zonele joase, local, va fi ceata. Presiunea atmosferica va scadea usor in regiunile sudice si estice.
19 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.