Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza de week-end: vreme mohorata si ploi

Prognoza de week-end: vreme mohorata si ploi

Vineri, 17 octombrie 2008, vremea a fost predominant frumoasa in sudul si estul tarii. Se pare ca weekend-ul va aduce vreme mohorata cu ploi si temperaturi scazute in toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie, anunuta pentru zilele de sambata si duminica vremea racoroasa si ploi in majoritatea regiunilor tarii.

Sambata, 18 octombrie 2008, vremea se va raci si in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud si sud-est, dar numai izolat va ploua in primele ore. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari la munte.

Duminica, 19 octombrie 2008, ziua incepe cu multa ceata, mai ales prin zonele joase, cu anse mari ca ea sa persiste pana spre amiaza. Dupa o dimineata rece, chiar cu temperaturi sub limita de inghet in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei, soarele generos din toate regiunile face ca regimul termic sa se amelioreze rapid, cu 13-20 grade la amiaza, cele mai ridicate valori, usor peste mediile climatologice, fiind asteptate in sud si in est. Mai mult, in nordul Moldovei norii nu prea apar pe cer.
18 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.