Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

In tara in vestul, nordul si centrul tarii vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si indeosebi in cursul zilei vor fi averse. In zona de munte cantitatile de apa vor depasi izolat 15-20 l/mp. In restul teritoriului cerul, variabil ziua, se va innora noaptea si, local, va ploua slab in est si sud. La peste 1800 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si pe litoral.

In Bucuresti, vreme superba, cu 24-25 de grade la pranz, cand se deschide si festivalul Savorile Toamnei, din parcul Alexandru Ioan Cuza, zona bisericii maramuresene din cartierul Titan. Veti fi asteptati cu preparate traditionale, produse bio si multe spectacole in aer liber.

La munte, vremea se raceste mai ales in Carpatii Occidentali si Orientali, unde norii acopera mai multa vreme cerul si aduc averse. Izolat, cantitatile de apa vor depasi izolat 15-20 l/mp. in rest innorarile vor deveni mai serioase dupa-amiaza si noaptea, cand local va ploua. Pe crestele cele mai inalte vom avea iarasi lapovita si ninsoare, iar vantul va sufla mai puternic.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 13 grade. Temperaturile maxime se vor incadra de la 12-13 grade in regiunile nord-vestice, pana la 25-26 de grade in cele sudice.

17 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.