Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 

Vreme calda

In tara vremea va fi calda, iar in sudul si estul tarii se va mentine predominant frumoasa. in vest, nord si centru, ziua cerul va fi variabil si izolat va ploua slab, dar in cursul noptii, innorarile si ploile se vor extinde in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si nordul Moldovei. In Muntii Apuseni cantitatile de apa pot depasi izolat 15 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, inca o zi de vreme frumoasa si calda. Dupa o dimineata cu 9-10 grade in oras si 7-8 in imprejurimi, cerul ramane mai mult senin iar temperatura urca spre 24 de grade la amiaza.

La munte, cerul e variabil si doar izolat ploua slab in masivele din nord-vest. La noapte, insa, innorarile si ploile se extind in Carpatii Occidentali si nordul celor Orientali, iar in Apuseni cantitatile de apa pot depasi, izolat, 15 l/mp. Vantul sufla pana la moderat iar temperatura se mentine la valori ridicate. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni este ceata.

Temperaturile minime vor fi intre 4 si 14 grade, usor mai scazute in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul Olteniei. In primele ore ale intervalului, in zonele joase, vor fi conditii de ceata.

16 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.