Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa de toamna

Vreme frumoasa de toamna

Vremea va fi predominant frumoasa, iar cerul variabil. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti, lasati umbrele de ploaie acasa si luati doar un pulovar pentru primele ore ale zilei. Caci daca acum sunt in jur de 9-10 grade, la amiaza, bucurestenii se pot bucura din plin de 22 de grade Celsius, de un cer senin si un vant care seamana mai degraba cu o adiere.

La munte, ni s-a pregatit o zi frumoasa inca de la primele ore ale zilei. Vantul e mai mult absent, iar ceata de peste vai la primele ore se disipeaza lasand soarele sa aduca la amiaza temperaturi de 9 grade pe Ceahlau, la Varful Toaca, 12 grade la Semenic, 14 grade Sinaia, cota 1500 si un grad mai mult la Paltinis. Ba chiar la Predeal si Stana de Vale, soarele amiezii va aduce in aer 16 grade Celsius. Norii sunt cat sa dea un aspect cochet cerului, caci de ploi nici vorba.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 12 grade, usor mai scazute in depresiuni. Noaptea si in primele ore ale diminetii, in Transilvania si izolat in celelalte regiuni va fi ceata.

14 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.