Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / O saptamana cu vreme frumoasa in toata tara

O saptamana cu vreme frumoasa in toata tara

In perioada 12-17 octombrie vremea se anunta frumoasa.

Luni, 13 octombrie 2008, cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea in vest, centru si nord. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile se anunta usor mai scazute in depresiuni. Minimele sunt cuprinse  intre 2 si 12 grade, iar maximele vor fi cuprinse intre 17 si 24 de grade. In zonele joase din vestul si centrul teritoriului, dimineata si noaptea, isi va face simtita prezenta ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

In Bucuresti dupa o noapte senina si 9-10 grade la aceasta ora, urmeaza o zi cel putin la fel de frumoasa ca ieri, desi pe cer isi fac aparitia si cativa nori, fara sa atenteze la sarmul zilei. Si maximele sunt de rasfat: 21-22 de grade la amiaza.

La munte, cei care azi sunt scutiti de serviciu sunt de doua ori norocosi, caci se pot bucura de frumusetea naturii avand de partea lor o vreme superba. Soarele e vegheat doar de cativa nori, amicali, vantul sufla domol iar pe vai si in depresiuni ceata se ivneste numai in zori. Temperatura creste usor: 16 grade la Stana de Vale, 15 la Predeal si 14 la Sinaia la cota.

Marti, 14 octombrie 2008, vremea se va pastra frumoasa si marti. In nordul tarii, cerul va fi variabil cu unele innorari noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, usor mai scazute in depresiuni. Ceata va prezenta dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse. Presiunea atmosferica va scadea usor.

Miercuri, 15 octombrie 2008, in nordul, centrul si estul tarii mai ales ziua, pe arii restranse, va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.Temperaturile sunt mai ridicate pe litoral. Maximele vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar minime intre 4 si 12 grade. Conditii de ceata se vor produce dimineata si noaptea, in zonele joase din sud-vest.

Joi, 16 octombrie 2008, vom avea parte de temperaturi ridicate in toata tara. Acestea vor fi cuprinse intre 11 si 23 de grade Celsius.

15 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.