Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in est si centru, unde cu totul izolat va ploua slab si trecator. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti dupa o noapte senina si 9-10 grade la aceasta ora, urmeaza o zi cel putin la fel de frumoasa ca ieri, desi pe cer isi fac aparitia si cativa nori, fara sa atenteze la sarmul zilei. Si maximele sunt de rasfat: 21-22 de grade la amiaza.

La munte, cei care azi sunt scutiti de serviciu sunt de doua ori norocosi, caci se pot bucura de frumusetea naturii avand de partea lor o vreme superba. Soarele e vegheat doar de cativa nori, amicali, vantul sufla domol iar pe vai si in depresiuni ceata se ivneste numai in zori. Temperatura creste usor: 16 grade la Stana de Vale, 15 la Predeal si 14 la Sinaia la cota.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, usor mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase indeosebi din vestul si centrul teritoriului, local se va produce ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

13 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.