Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme pentru excursii si drumetii

Vreme pentru excursii si drumetii

In tara, vremea va fi predominant frumoasa, iar cerul variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti, cand are loc prima editie a Maratonului International Bucuresti, vremea ramane frumoasa si calda, cu cer senin si fara vant, iar temperatura va aduna 21, 22 de grade la orele pranzului. Editia din Bucuresti coincide cu implinirea unui secol de cand a fost parcursa pentru prima oara distanta de 42,195 km ca proba de maraton, la Jocurile Olimpice de la Londra din 1908.

La munte, saptamana se incheie cu o vreme excelenta pentru excursii si drumetii. Vantul nu se simte aproape deloc si doar cativa nori de timp frumos plutesc pe apele cerului. Putina ceata pe vai, prezenta mai mult in zori, si temperaturi agreabile: 14 grade la Predeal si Paltinis, chiar mai cald, 16 grade, la Stana de Vale.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 17 si 23 de grade. Dimineata, in zonele joase, se va produce ceata. Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 12 grade, mai scazute in depresiuni. Indeosebi in vestul si centrul tarii, in zonele joase, se va produce ceata.
12 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.