Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza pentru weekend

Prognoza pentru weekend

Week-end-ul acesta se anunta vreme in general frumoasa. Cerul va fi variabil si doar in sudul tarii, izolat, sambata va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresteni ne putem astepta la un weekend cu vreme frumoasa si temperaturi placute. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 20 - 21 de grade, iar cea minima de 7 - 9 grade. Duminica dimineata vor fi conditii de ceata.

La munte, daca v-ati programat un sejur, va asteapta o vreme in general frumoasa. Cerul va fi variabil si doar, izolat, ziua in Carpatii Meridionali vor fi posibile ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat, in zona inalta. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, pe arii restranse, se va produce ceata.

Temperaturile maxime
vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai scazute in depresiuni. Indeosebi in vestul si centrul tarii, dimineata si noaptea, in zonele joase, se va produce ceata.


11 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.