Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil cu unele innorari in sudul tarii unde vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, weekendul incepe astazi cu soare. Vreme de plimbari prin parcurile capitalei, caci nu se anunta nici o ploaie, doar cativa nori cochet rasfirati pe cer. Dimineata inceputa cu 8-9 grade, atinge la amiaza o valoare mai mult decat placut de 21 de grade Celsius, un regim termic cat se poate de normal pentru aceasta perioada a anului.

La munte, turistii porniti deja spre statiuni se pot felicita. Vremea este frumoasa pe creste, cerul aduna doar nori subtiri si numai prin Carpatii Meridionali se asteapta azi ploi, dar si aici slabe si izolate. Vantul sufla inofensiv cu cel mult 20-25 de km/h in zonele mai inalte. Temperatura aerului la amiaza bifeaza 15 grade Celsius la Stana
de Vale, 13 la Predeal, 12 la Semenic si Paltinis si numai un grad mai putin la Sinaia la cota 1500.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai scazute in depresiuni. indeosebi in vestul si centrul tarii, dimineata si noaptea, in zonele joase, se va produce ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.
11 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.