Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa de toamna

Vreme frumoasa de toamna

Vremea va fi in general frumoasa si normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Oltenia, Muntenia si Transilvania unde izolat vor fi posibile ploi slabe. In zonele joase, mai ales din vest si centru, dimineata local se va semnala ceata. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti, peste noapte, o patura de nori a mentinut caldura de la suprafata solului. Ziua, bucurestenii, se pot bucura de un soare bine intentionat, activ si nederanjat de prea multi nori. Ceea ce face ca la amiaza temperatura sa atinga 21 de grade Celsius, temperatura perfect normala pentru aceasta perioada.

La munte vremea va fi in general frumoasa si normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Meridionali si de Curbura, unde vor fi conditii ca izolat sa ploua slab. Vantul va sufla in general slab. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, local se va produce ceata.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, mai ales din vest si centru, local se va produce ceata. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

10 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.