Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Toamna autentica

Toamna autentica

In tara, cerul va fi variabil, cu unele innorari in centru si sud, unde doar izolat vor fi ploi slabe. Dimineata si noaptea local se va semnala ceata, mai ales in Transilvania. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti avem azi nori ramasi de peste noapte pe cer, dar si o presiune atmosferica in crestere, spre valoarea de 765 coloana de mercur. Vantul adie placut, iar temperatura ridica mercurul in termometre spre amiaza la 20 de grade Celsius.

La munte toamna este autentica astazi. Norii se intalnesc la o sueta scurta peste Carpati, dar ploile sunt doar izolate si slabe. Pe vaile din depresiuni, la prima ora, se intinde un val de ceata, dar vantul sufla domol, chiar si la inaltime. Spre amiaza, temperaturile ajung la valori similare zilei de ieri, asa ca se asteapta 15 grade la Stana de Vale, in Muntii Apuseni si vreo 7 pe Ceahlau, la Varful Toaca si in jur de 13 pe Valea Prahovei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 15 si 22 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 12 grade.

9 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.