Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 7 decembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul, sud-estul, centrul tarii si la munte, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti avem parte de vreme buna. Chiar daca vor fi si innorari temporare, e foarte probabil ca bucurestenii sa scape de dusuri stradale. Regimul termic e apropiat de cel normal: 12-13 grade la aceasta ora si 20-21 la orele pranzului. Vantul va sufla cu destula discretie.

La munte vremea se imbuneaza. Sunt sanse de soare, dar nu sunt excluse si cateva ploi trecatoare si slabe. Temperatura aerului creste usor. Vor fi 13 grade la amiaza la Predeal si Stana de Vale. Pe creste vantul va sufla slab pana la moderat. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade. in zonele joase, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va creste.

8 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F