Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea isi revine

Vremea isi revine

Duminica s-a constat ca temperaturile au scazut cu 10 grade fata de sambata cand s-au inregistrat 24-25 de grade in sud. Drept urmare, frigul si ploile abundente au pus stapanire pe week-end-ul trecut. Meteorologii spun ca vremea se va imbunatati in zilele urmatoare. Pana la sfarsitul saptamanii sunt asteptate temperaturi de pana la 24 de grade in sudul tarii. 
 
Meteorologul ANM, Dumitru Balta, a afirmat faptul ca pericolul a trecut. Vremea e mult ameliorata, ploile mai raman, dar slabe cantitativ in parte de centru, de nord si de est. Totodata acesta a adaugat faptul ca de miercuri incolo vremea va fi din ce in ce mai frumoasa.

Urmari ale ploilor torentiale:
-  a fost afectat traficul rutier;
-  copaci au fost rupti de vantul puternic;
-  in unele zone apa a intrat din nou in casele oamenilor.

Duminica, 5 octombrie 2008, vremea s-a racit accentuat in majoritatea regiunilor, iar vantul a prezentat intensificari locale. La munte  vantul a suflat tare, iar la altitudini de peste 1.800 de metri precipitatiile au fost si sub forma de lapovita si ninsoare.

Conform spuselor hidrologilor, ploile cazute in ultimele zile au depasit cantitatile pentru toata luna octombrie.

7 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.