Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Dupa ploi, se asteapta inundatii

Dupa ploi, se asteapta inundatii

Pericolul de inundatii nu a trecut. Desi avertizarea meteorologica de cod galben a fost ridicata, cea hidrologica inca se mentine pe cursuri de apa ce traverseaza judetul Iasi.

"Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare hidrologica cod galben pentru intervalul 4 octombrie, ora 22, si 7 octombrie, ora 12. Fenomenele vizate sunt scurgeri pe versanti, torenti, paraie cu efect de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie", a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii, Raluca Cotlogut.

Cursurile de apa care ar putea fi influentate de precipitatiile insemnate inregistrate in ultimele zile si care ar putea atinge cotele de atentie pe raza judetului Iasi sunt Barlad si Baseu, afluent al raului Prut.

7 octombrie 2008, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.