Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer variabil si ploi

Cer variabil si ploi

In tara, in nordul, centrul si estul tarii cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua. In zona Carpatilor Orientali si in nordul Moldovei cantitatile de apa vor depasi izolat 15-20 l/mp. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului cerul va deveni variabil si doar izolat vor mai fi conditii sa ploua slab, ziua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile extracarpatice si in zona montana inalta.

In Bucuresti se pot lasa astazi umbrele sa mai rasufle. Numai dimineata norii mai dau semne, dar slabe. Temperatura nu indica o crestere semnificativa fata de ieri, oprindu-se la valoarea de 16 grade Celsius la amiaza.

La munte, ziua debuteaza cu ceata. Pe crestele Occidentalilor cerul insa mai scapa de nori. Doar Meridionalii si Orientalii sunt inca sub puterea ploilor pe arii extinse. La cote inalte, precipitatiile vin sub forma de lapovita si ninsoare, iar vantul da semne destul de agresive. Temperatura este in crestere, dar nu prea ofertanta. Numai 5 grade la Predeal, un grad mai putin la Sinaia, doar 2 pe Ceahlau.

Temperaturile maxime,
in crestere usoara in vest si sud-vest, vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, mai ridicate in sudul Olteniei si in Banat.
6 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.