Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Toamna isi intra in drepturi

Toamna isi intra in drepturi

Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile extracarpatice. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua indeosebi in centrul, sudul si estul tarii. Cantitatile de apa vor depasi local 25 - 30 l/mp si izolat 40 l/mp in nordul Olteniei, sudul si estul Transilvaniei, Muntenia, Dobrogea, Moldova.

La munte, la peste 1800 de m altitudine, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari in sud, est si la munte.

In Bucuresti, vremea se va raci accentuat. Cerul va fi noros si va ploua, mai ales in cursul zilei, cand si cantitatile de apa pot fi insemnate. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 14 grade, iar cea minima de 7 - 8 grade.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 19 grade.
5 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.