Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda si frumoasa

Vreme calda si frumoasa

Vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile vestice, unde izolat va ploua slab. Ploile vor avea si caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest si in Delta Dunarii.

In Bucuresti, vremea va fi calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil ziua si va avea innorari noaptea. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima, usor mai ridicata decat in intervalul precedent, se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 9-11 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

La munte, turistii au, astazi, toate conditiile de a petrece o zi placuta, de mini-vacanta, deoarece vemea se-anunta predominant frumoasa si chiar mai calda decat ziua de ieri. In timpul zilei cerul va fi variabil iar, odata cu venirea noptii, acoperirea noroasa ceva mai serioasa va face posibile ploi slabe, dar pe arii restranse, indeosebi in Carpatii Occidentali.

Temperatura creste usor fata de ziua de ieri. E nesperat de cald pentru acest inceput de Brumar: de la 18 pana la 26 grade si minime intre 4 şi 14 grade, posibil mai coborate in depresiuni. Meteorologii ne amintesc, insa, ca orice minune tine trei zile, asa ca nu ingropati in dulap hainele calduroase. Va fi o toamna aproape perfecta in vest, nord si centru.

2 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.