Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza pentru octombrie, noiembrie si decembrie

Prognoza pentru octombrie, noiembrie si decembrie

Meteorologii ne anunta ca luna octombrie va fi mai calda decat septembrie. Totodata se anunta temperaturi de -5 grade Celsius in noiembrie si posibilitatea ca iarna sa vina inca din noiembrie. In ceea ce priveste luna decembrie, aceasta ne aduce temperaturi apropiate de valorile normale. Conform ANM se pare ca vom avea parte in decembrie de cateva zile mai insorite, cu temperaturi de peste 15 grade Celsius.

Prognoza pentru sfarsitul anului 2008

  • Luna octombrie vine cu temperaturi medii lunare apropiate de valorile normale. In regiunile din sud-estul tarii e posibil sa fie mai cald. In sudul tarii maximele termice pot depasi 25 de grade Celsius. In zonele nordice si centrale va fi favorizata bruma pentru ca temperaturile minime vor fi negative. Precipitatii pot depasi valorile normale in cea mai mare parte a tarii.

  • Luna noiembrie aduce in jumatate sudica a tarii temperaturi maxime ce pot depasi 20 de grade Celsius. In general temperaturile vor fi apropiate de mediile lunare. In nord si centru, intervalele reci pot aduce temperaturi minime mai mici de -5 grade Celsius. Precipitatiile vor cadea in cantitati normale. In vestul, nordul si centrul tarii precipitatiile vor fi mai mari decat normele climatologice. Sunt asteptate ninsori si lapovita, mai ales la munte.

  • Luna decembrie se asteapta temperaturi incadrate in mediile lunare. Sunt asteptate maxime ce pot depasi 15 grade Celsius in cele mai calde zile. Noptile pot aduce minime de sub -10 grade Celsius. Precipitatiile vor fi in special sub forma de lapovita si ninsoare.
3 noiembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.