Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zi placuta de toamna

Zi placuta de toamna

Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu innorari in nord-vestul tarii, unde izolat, in cursul zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, iar in zona montana inalta si in Delta Dunarii va prezenta intensificari.

In Bucuresti vom avea parte de o zi placuta, de toamna blanda. Copacii nu se vor legana sub vreo pala de vant, cerul abia daca numara cativa nori, iar temperatura aerului creste si ea pana la amiaza, ajungand la valori de 23-24 de grade.

La munte vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu innorari in nordul Carpatilor Orientali, unde izolat, in cursul zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, iar in zona inalta va prezenta intensificari.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 2 si 12 grade.

1 octombrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.